02-094 Warszawa, ul. Grójecka 67
NIP: 7010414095, KRS: 0000499644, tel.: (22) 822-90-41
Autoryzacja [Płatności]
 
Szukaj
Szybkie wyszukiwanie całymi słowami wg...
dokładnie
tytułu
autora
wydawnictwa
[Zaawansowane...]

Sposoby Płatności
Koszty dostawy:
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł
Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł

Promocje
1.ARCHIWUM
obniżka: 50%
2.rabat 10 %
obniżka: 10%

2 Promocje (2)

Książki
Nowości
Hity dnia
Polecamy
Bestsellery

Katalog tematyczny
Katalog tytułowy
Katalog autorów
Katalog wydawców
Serie wydawnicze

Działy
Działy
APLIKACJE PRAWNICZE
ARCHIWUM
AUDIOBOOKI
AUDYT
BANKOWOśĆ
BIZNES
EKOLOGIA I OCHRONA śRODOWISKA
EKONOMIA
FINANSE I PRAWO FINANSOWE
HANDEL
MARKETING I REKLAMA
NAUKI MATEMATYCZNE W EKONOMII
NAUKI SPOŁECZNE
NIERUCHOMOŚCI
PODATKI I PRAWO PODATKOWE
PODRĘCZNIKI
PRAWO
RACHUNKOWOŚĆ
SAMORZĄD TERYTORIALNY
TECHNIKA
TOWAROZNAWSTWO
TRANSPORT I LOGISTYKA
TURYSTYKA I HOTELARSTWO
UBEZPIECZENIA
UNIA EUROPEJSKA
URBANISTYKA
VERLAG DASHOFER
ZARZĄDZANIE

Logowanie
Pseudonim/Login:
Hasło:

[ Zapomniałeś hasło? ]


Members List Zarejestrowani:
arrow Ostatnio dołączył:  Rudolf58
arrow Razem: 28683

visitors Odwiedziny:
arrow Goście: 160
arrow Członkowie: 0
arrow Razem: 160

signup
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj

Języki
Wybierz język:

English Polish

Katalog tematyczny: PODRĘCZNIKI

  
[Znaleziono 460 tytułów]

Sortuj wg: Tytułu (R Rosnąco/M Malejąco) Daty dodania (R Rosnąco/M Malejąco) Ceny (R Rosnąco/M Malejąco)

ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM
Wydawnictwo: WSTiH GDAŃSK
ISBN: 978-83-89081-11-7
cena: 62,01 zł 68,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 20.04.2008
 Książka tymczasowo niedostępna
INFORMACJA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ 1 GEOGRAFIA TURYSTYCZNA PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13544-6
cena: 53,91 zł 59,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 26.10.2013
 
OBSŁUGA INFORMATYCZNA W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13636-8
dodatek: CD-ROM
cena: 53,91 zł 59,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 18.08.2013
 
OBSŁUGA MAGAZYNÓW KWALIFIKACJA AU.22 CZĘŚĆ 1 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK LOGISTYK MAGAZYNIER-LOGISTYK
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-17203-8
cena: 59,90 zł
zawiera 5% VAT

z dnia: 07.10.2017
 
OBSŁUGA MAGAZYNÓW KWALIFIKACJA AU.22 CZĘŚĆ 2
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-17204-5
cena: 53,91 zł 59,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 23.09.2017
 
PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13632-0
cena: 53,91 zł 59,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 09.01.2019
 
PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ WYD.4
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13586-6
cena: 53,91 zł 59,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 29.05.2019
 
RACHUNKOWOŚĆ MAŁYCH FIRM TOM 1 PODRĘCZNIK
Wydawnictwo: DIFIN
ISBN: 978-83-8085-249-5
cena: 53,10 zł 59,00 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 25.03.2017
 
PRACOWNIA RACHUNKOWOŚCI CZĘŚĆ 2 MOJA FIRMA A.36 TECHNIK EKONOMISTA TECHNIK RACHUNKOWOŚCI
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-14639-8
cena: 53,01 zł 58,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 25.10.2014
 
USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE WYD.2
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13634-4
cena: 52,11 zł 57,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 12.09.2015
 
DOKUMENTACJA EKONOMICZNO-FINANSOWA PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HANDLOWIEC
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13613-9
cena: 51,21 zł 56,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 07.09.2013
 
ORGANIZOWANIE SPRZEDAŻY CZĘŚĆ 1 TOWAR JAKO PRZEDMIOT HANDLU
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13605-4
cena: 51,21 zł 56,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 24.11.2013
 
PRACOWNIA OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ KWALIFIKACJA T.13 TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-15621-2
cena: 51,21 zł 56,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 09.07.2016
 
PRACOWNIA OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ KWALIFIKACJA T.14 TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-15765-3
cena: 51,21 zł 56,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 03.09.2016
 
GEOGRAFIA TURYSTYCZNA PODRĘCZNIK CZĘŚĆ 2 TURYSTYKA TOM IV
Wydawnictwo: GEOSYSTEM
ISBN: 978-83-02-15378-5
cena: 50,31 zł 55,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 20.06.2015
 
PODSTAWY PRAWA PRACY I PRAWA CYWILNEGO TOM 1 PODSTAWY PRAWA PRACY
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13551-4
cena: 50,31 zł 55,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 01.09.2013
 
GASTRONOMIA TOM I WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W GASTRONOMII PODRĘCZNIK
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-14736-4
cena: 49,41 zł 54,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 16.08.2014
 
HOTELARSTWO TOM II ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK CZĘŚĆ 1  TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.11
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-14830-9
cena: 49,41 zł 54,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 25.10.2014
 
KSIĘGOWOŚĆ I KALKULACJA CZĘŚĆ 1 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK EKONOMISTA TECHNIK RACHUNKOWOŚCI
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-13600-9
cena: 49,41 zł 54,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 26.10.2013
 
MARKETING USŁUG TURYSTYCZNYCH PODRĘCZNIK TURYSTYKA TOM III
Wydawnictwo: WSIP
ISBN: 978-83-02-14768-5
cena: 49,41 zł 54,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 06.09.2014
 

 1 
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...
Następna strona ] Ostatnia strona ]

Wróć

Koszyk
Twój koszyk jest pusty

Data aktualizacji bazy: 22.07.2019 20:09
książek w bazie: 25708

Naukowa

  Zapraszamy do naszej księgarni internetowej ekonomiczna24.osdw.pl
Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o.

 

Facebook
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.

Licznik

 
Copyright © 2004-2019 Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o. e-mail: info@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.  rss
Uprzejmie informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Pozostawanie na niej oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies. Więcej w polityka prywatności.