02-094 Warszawa, ul. Grójecka 67
NIP: 7010414095, KRS: 0000499644, tel.: (22) 822-90-41
Autoryzacja [Płatności]
 
Szukaj
Szybkie wyszukiwanie całymi słowami wg...
dokładnie
tytułu
autora
wydawnictwa
[Zaawansowane...]

Sposoby Płatności
Koszty dostawy:
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł
Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł

Promocje
1.ARCHIWUM
obniżka: 50%
2.rabat 10 %
obniżka: 10%

2 Promocje (2)

Książki
Nowości
Hity dnia
Polecamy
Bestsellery

Katalog tematyczny
Katalog tytułowy
Katalog autorów
Katalog wydawców
Serie wydawnicze

Działy
Działy
APLIKACJE PRAWNICZE
ARCHIWUM
AUDIOBOOKI
AUDYT
BANKOWOśĆ
BIZNES
EKOLOGIA I OCHRONA śRODOWISKA
EKONOMIA
FINANSE I PRAWO FINANSOWE
HANDEL
MARKETING I REKLAMA
NAUKI MATEMATYCZNE W EKONOMII
NAUKI SPOŁECZNE
NIERUCHOMOŚCI
PODATKI I PRAWO PODATKOWE
PODRĘCZNIKI
PRAWO
RACHUNKOWOŚĆ
SAMORZĄD TERYTORIALNY
TECHNIKA
TOWAROZNAWSTWO
TRANSPORT I LOGISTYKA
TURYSTYKA I HOTELARSTWO
UBEZPIECZENIA
UNIA EUROPEJSKA
URBANISTYKA
VERLAG DASHOFER
ZARZĄDZANIE

Logowanie
Pseudonim/Login:
Hasło:

[ Zapomniałeś hasło? ]


Members List Zarejestrowani:
arrow Ostatnio dołączył:  gujskizdebiak
arrow Razem: 28589

visitors Odwiedziny:
arrow Goście: 163
arrow Członkowie: 0
arrow Razem: 163

signup
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj

Języki
Wybierz język:

English Polish

DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII PODRĘCZNIK GASTRONOMIA TOM III
 

BEATA SAWICKA BEATA SAWICKA - Inne książki
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ - Inne książki
TERESA MIKULSKA TERESA MIKULSKA - Inne książki
49,90 zł 44,91 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 42,77 zł)
(rabat 10 %)

DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII PODRĘCZNIK GASTRONOMIA TOM III

Wydawnictwo:

WSIP

W podręczniku w sposób przejrzysty objaśniono zasady funkcjonowania gospodarki rynkowej oraz przedstawiono definicje i pojęcia przedsiębiorstwa. Omówiono przepisy prawa dotyczące prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii (prawo pracy, prawo o ochronie danych osobowych, prawo podatkowe, prawo autorskie) oraz konsekwencje jego nieprzestrzegania. Zaprezentowano przedsiębiorstwa i instytucje funkcjonujące w branży gastronomicznej oraz otoczenie przedsiębiorstwa gastronomicznego. Wyjaśniono procedurę zakładania działalności gospodarczej, wybór formy organizacyjnoprawnej przedsiębiorstwa, dokumenty niezbędne do uruchomienia i prowadzenia działalności, formy opodatkowania oraz sposób przygotowania biznespianu. Przedstawiono uwarunkowania pracownicze działalności gospodarczej, takie jak: zarządzanie zasobami ludzkimi, kulturę i etykę zawodową, odpowiedzialność pracowników i tajemnicę zawodową, stres zawodowy, rozwój zawodowy pracowników, komunikację wewnątrz zespołu, negocjacje oraz rozwiązywanie konfliktów.[...]
ze Wstępu

Spis treści


ISBN: 978-83-02-14723-4
Książkę znajdziesz w działach:
PODRĘCZNIKI
344 stron
oprawa: miękka
Rok wydania: 2014
Poleć znajomemu
Zgłoś błąd

Średnia ocen: brak ocen
Czytaj recenzje (0)
Dodaj recenzję

Wróć

Koszyk
Twój koszyk jest pusty

Data aktualizacji bazy: 17.04.2019 20:23
książek w bazie: 25055

Naukowa

  Zapraszamy do naszej księgarni internetowej ekonomiczna24.osdw.pl
Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o.

 

Facebook
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.

Licznik

 
Copyright © 2004-2019 Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o. e-mail: info@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.  rss
Uprzejmie informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Pozostawanie na niej oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies. Więcej w polityka prywatności.