02-094 Warszawa, ul. Grójecka 67
NIP: 7010414095, KRS: 0000499644, tel.: (22) 822-90-41
Autoryzacja [Płatności]
 
Szukaj
Szybkie wyszukiwanie całymi słowami wg...
dokładnie
tytułu
autora
wydawnictwa
[Zaawansowane...]

Sposoby Płatności
Koszty dostawy:
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł
Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł

Promocje
1.ARCHIWUM
obniżka: 50%
2.rabat 10 %
obniżka: 10%

2 Promocje (2)

Książki
Nowości
Hity dnia
Polecamy
Bestsellery

Katalog tematyczny
Katalog tytułowy
Katalog autorów
Katalog wydawców
Serie wydawnicze

Działy
Działy
APLIKACJE PRAWNICZE
ARCHIWUM
AUDIOBOOKI
AUDYT
BANKOWOśĆ
BIZNES
EKOLOGIA I OCHRONA śRODOWISKA
EKONOMIA
FINANSE I PRAWO FINANSOWE
FUNDACJA SZANSA DLA NIEWIDOMYC
HANDEL
INFORMATYKA
MARKETING I REKLAMA
MEDYCYNA
NAUKI MATEMATYCZNE W EKONOMII
NAUKI SPOŁECZNE
NAUKI ŚCISŁE I TECHNICZNO-PRZY
NIERUCHOMOŚCI
PEDAGOGIKA
PODATKI I PRAWO PODATKOWE
PODRĘCZNIKI
PRAWO
RACHUNKOWOŚĆ
RESOCJALIZACJA
SAMORZĄD TERYTORIALNY
TECHNIKA
TOWAROZNAWSTWO
TRANSPORT I LOGISTYKA
TURYSTYKA I HOTELARSTWO
UBEZPIECZENIA
UNIA EUROPEJSKA
URBANISTYKA
VERLAG DASHOFER
ZARZĄDZANIE

Logowanie
Pseudonim/Login:
Hasło:

[ Zapomniałeś hasło? ]


Members List Zarejestrowani:
arrow Ostatnio dołączył:  annamichalak201@gmail.com
arrow Razem: 29607

visitors Odwiedziny:
arrow Goście: 409
arrow Członkowie: 0
arrow Razem: 409

signup
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj

Języki
Wybierz język:

English Polish

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA
 

RED.JAN GAWĘCKI RED.JAN GAWĘCKI - Inne książki
RED.ZBIGNIEW KREJPCIO RED.ZBIGNIEW KREJPCIO - Inne książki
39,90 zł 35,91 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 34,20 zł)
(rabat 10 %)

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA

Od Redakcji

Wykaz skrótów i symboli

Rozdział 1
Jan Gawęcki
Pojęcie bezpieczeństwa żywności i żywienia

Rozdział 2
Katarzyna Czaczyk
Mikrobiologiczne i inne biologiczne zanieczyszczenia żywności

Rozdział 3
Zbigniew Krejpcio, Ewelina Król
Chemiczne i fizyczne zanieczyszczenia żywności oraz substancje dodatkowe

Rozdział 4
Katarzyna Czaczyk, Zbigniew Krejpcio
Sposoby zapobiegania zatruciom i zakażeniom pokarmowym

Rozdział 5 Jerzy Bertrandt
Rola i zadania służb sanitarnych w przeciwdziałaniu zatruciom pokarmowym i chorobom zakaźnym oraz terroryzmowi żywnościowemu

Rozdział 6
Jan Gawęcki, Zbigniew Krejpcio
Niezbilansowanie diety, czyli żywienie niezgodne z normami

Rozdział 7
Annajędrusek-Golińska
Alergie i nietolerancje pokarmowe

Rozdział 8
Marcin Szmidt, Agnieszka Olejnik-Szmidt
Żywność genetycznie modyfikowana

Rozdział 9
Anna Gramza-Michałowska
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym
i zakładach gastronomicznych

Rozdział 10
Maciej Taczanowski
Prawna i instytucjonalna ochrona konsumentów przed zagrożeniami związanymi
z żywnością i żywieniem

Literatura


ISBN: 978-83-7160-741-7
Książkę znajdziesz w działach:
haccp gmp ghp
149 stron
oprawa: miękka
Rok wydania: 2014
Poleć znajomemu
Zgłoś błąd

Średnia ocen: brak ocen
Czytaj recenzje (0)
Dodaj recenzję

Wróć

Koszyk
Twój koszyk jest pusty

Data aktualizacji bazy: 18.01.2021 21:22
książek w bazie: 29557

Naukowa

  Zapraszamy do naszej księgarni internetowej ekonomiczna24.osdw.pl
Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o.

 

Facebook
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.

Licznik

 
Copyright © 2004-2021 Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o. e-mail: info@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.  rss
Uprzejmie informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Pozostawanie na niej oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies. Więcej w polityka prywatności.