02-094 Warszawa, ul. Grójecka 67
NIP: 7010414095, KRS: 0000499644, tel.: (22) 822-90-41
Autoryzacja [Płatności]
 
Szukaj
Szybkie wyszukiwanie całymi słowami wg...
dokładnie
tytułu
autora
wydawnictwa
[Zaawansowane...]

Sposoby Płatności
Koszty dostawy:
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł
Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł

Promocje
1.ARCHIWUM
obniżka: 50%
2.rabat 10 %
obniżka: 10%

2 Promocje (2)

Książki
Nowości
Hity dnia
Polecamy
Bestsellery

Katalog tematyczny
Katalog tytułowy
Katalog autorów
Katalog wydawców
Serie wydawnicze

Działy
Działy
APLIKACJE PRAWNICZE
ARCHIWUM
AUDIOBOOKI
AUDYT
BANKOWOśĆ
BIZNES
EKOLOGIA I OCHRONA śRODOWISKA
EKONOMIA
FINANSE I PRAWO FINANSOWE
FUNDACJA SZANSA DLA NIEWIDOMYC
HANDEL
INFORMATYKA
MARKETING I REKLAMA
MEDYCYNA
NAUKI MATEMATYCZNE W EKONOMII
NAUKI SPOŁECZNE
NAUKI ŚCISŁE I TECHNICZNO-PRZY
NIERUCHOMOŚCI
PEDAGOGIKA
PODATKI I PRAWO PODATKOWE
PODRĘCZNIKI
PRAWO
RACHUNKOWOŚĆ
RESOCJALIZACJA
SAMORZĄD TERYTORIALNY
TECHNIKA
TOWAROZNAWSTWO
TRANSPORT I LOGISTYKA
TURYSTYKA I HOTELARSTWO
UBEZPIECZENIA
UNIA EUROPEJSKA
URBANISTYKA
VERLAG DASHOFER
ZARZĄDZANIE

Logowanie
Pseudonim/Login:
Hasło:

[ Zapomniałeś hasło? ]


Members List Zarejestrowani:
arrow Ostatnio dołączył:  kfirlej
arrow Razem: 29326

visitors Odwiedziny:
arrow Goście: 295
arrow Członkowie: 0
arrow Razem: 295

signup
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj

Języki
Wybierz język:

English Polish

CURRENT TRENDS IN COMMODITY SCIENCE QUALITY AND SAFETY OF FOOD
 

RED.MARIAN FILIPIAK RED.MARIAN FILIPIAK - Inne książki
RED.DANIELA GWIAZDOWSKA RED.DANIELA GWIAZDOWSKA - Inne książki
RED.HANNA ŚMIGIELSKA RED.HANNA ŚMIGIELSKA - Inne książki
42,90 zł 38,61 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 36,77 zł)
(rabat 10 %)

CURRENT TRENDS IN COMMODITY SCIENCE QUALITY AND SAFETY OF FOOD

Nowadays consumers are aware that the food we eat has a major effect on our physical health and psychological well-being. Dietary constituents play a significant role in maintaining good health and preventing diseases. It means that food can provide more profits than pharmaceuticals. But it also means that food products should fulfill advanced consumer expectations. Providing food of high quality and safety is a main challenge faced by food scientists and technologists.
This volume presents collection of papers from diverse groups of scientists from departments of commodity sciences in Polish universities. It reflects main trends in food research conducted in these groups. Critical issue of this collection is the food quality and safety. Chapters in this volume offer overviews of various food quality problems, factors influencing food safety, role of some food constituents in providing health benefits. Such beneficial effects brings for example a diet rich in antioxidants and their contents in tea and antioxidant capacity are overviewed in two chapters of this volume. Achieving effective food safety assurance requires suitable reliable instruments of quality control. Some chapters of this volume offer overview of modern analytical methods of the detection of food allergens, microbial contamination of food and the determination of content of some particular components like quinine in tonic waters. Also electric properties can be a useful analytical tool in determination and their use in the estimation of vegetable oil contents is presented in another chapter of this volume. Fatty acid composition is an important factor of food nutritional value. It has been found and presented in this book that fatty acid profile of milk is related to the way of cows feeding. A profile of fatty acids but in specific mushrooms is an subject of another chapter. Complete estimation of food quality means not only precise determination of the product composition. Significant role in food quality monitoring is played by a sensory evaluation discussed in a few chapters of this book. Food market is very innovative, it is a place of continuous supply of new products presenting new attractive properties. Design and development of new food products and new food packaging are also overviewed in two chapters of this volume.
Hoping that this compilation will be of interest to both scientists and food technologists
Marian Filipiak
Daniela Gwiazdowska
Hanna Smigielska

Spis treści


ISBN: 978-83-7417-668-2
Książkę znajdziesz w działach:
zarządzanie jakością

Seria: ZESZYTY NAUKOWE UEPOZNAŃ 269 stron
oprawa: miękka
Rok wydania: 2012
Poleć znajomemu
Zgłoś błąd

Średnia ocen: brak ocen
Czytaj recenzje (0)
Dodaj recenzję

Wróć

Koszyk
Twój koszyk jest pusty

Data aktualizacji bazy: 29.09.2020 19:57
książek w bazie: 28889

Naukowa

  Zapraszamy do naszej księgarni internetowej ekonomiczna24.osdw.pl
Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o.

 

Facebook
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.

Licznik

 
Copyright © 2004-2020 Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o. e-mail: info@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.  rss
Uprzejmie informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Pozostawanie na niej oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies. Więcej w polityka prywatności.