02-094 Warszawa, ul. Grójecka 67
NIP: 7010414095, KRS: 0000499644, tel.: (22) 822-90-41
Autoryzacja [Płatności]
 
Szukaj
Szybkie wyszukiwanie całymi słowami wg...
dokładnie
tytułu
autora
wydawnictwa
[Zaawansowane...]

Sposoby Płatności
Koszty dostawy:
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł
Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł

Promocje
1.audiobooki Studio Emka
obniżka: 15%
2.ARCHIWUM
obniżka: 50%
3.rabat 10 %
obniżka: 10%

3 Promocje (3)

Książki
Nowości
Hity dnia
Polecamy
Bestsellery

Katalog tematyczny
Katalog tytułowy
Katalog autorów
Katalog wydawców
Serie wydawnicze

Działy
Działy
APLIKACJE PRAWNICZE
ARCHIWUM
AUDIOBOOKI
AUDYT
BANKOWOśĆ
BIZNES
EKOLOGIA I OCHRONA śRODOWISKA
EKONOMIA
FINANSE I PRAWO FINANSOWE
FUNDACJA SZANSA DLA NIEWIDOMYC
HANDEL
MARKETING I REKLAMA
NAUKI MATEMATYCZNE W EKONOMII
NAUKI SPOŁECZNE
NIERUCHOMOŚCI
PODATKI I PRAWO PODATKOWE
PODRĘCZNIKI
PRAWO
RACHUNKOWOŚĆ
SAMORZĄD TERYTORIALNY
TECHNIKA
TOWAROZNAWSTWO
TRANSPORT I LOGISTYKA
TURYSTYKA I HOTELARSTWO
UBEZPIECZENIA
UNIA EUROPEJSKA
URBANISTYKA
VERLAG DASHOFER
ZARZĄDZANIE

Logowanie
Pseudonim/Login:
Hasło:

[ Zapomniałeś hasło? ]


Members List Zarejestrowani:
arrow Ostatnio dołączył:  Koti
arrow Razem: 29140

visitors Odwiedziny:
arrow Goście: 266
arrow Członkowie: 0
arrow Razem: 266

signup
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj

Języki
Wybierz język:

English Polish

Katalog wydawców: FORMAT A-B

  
[Znaleziono 38 tytułów]

Sortuj wg: Tytułu (R Rosnąco/M Malejąco) Daty dodania (R Rosnąco/M Malejąco) Ceny (R Rosnąco/M Malejąco)

DOKUMENTACJA HOTELOWA CZĘŚĆ 2 ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-73-3
cena: 25,11 zł 27,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 10.09.2016
 
DOKUMENTACJA HOTELOWA ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJE T.11 I T.12
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-53-5
cena: 26,91 zł 29,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 06.09.2014
 
EKONOMIKA I ORGANIZACJA W GASTRONOMII
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-26-9
cena: 30,51 zł 33,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 22.03.2009
 
HOTELARSTWO CZĘŚĆ I ORGANIZACJA PRACY TOM 1
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-47-4
cena: 35,91 zł 39,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 05.04.2014
 
HOTELARSTWO CZĘŚĆ II ORGANIZACJA PRACY TOM 2
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-48-1
cena: 40,41 zł 44,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 05.04.2014
 
HOTELARSTWO CZĘŚĆ III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-50-4
cena: 39,51 zł 43,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 24.08.2014
 
HOTELARSTWO CZĘŚĆ IV USŁUGI ŻYWIENIOWE
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-54-2
cena: 40,41 zł 44,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 29.11.2014
 
HOTELARSTWO CZĘŚĆ V PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-67-2
cena: 43,11 zł 47,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 25.12.2015
 
HOTELARSTWO CZĘŚĆ VI MARKETING USŁUG HOTELARSKICH
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-63-4
cena: 29,61 zł 32,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 25.12.2015
 
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ.2 KWALIFIKACJA HGT.03
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-86-3
cena: 39,60 zł 44,00 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 21.03.2020 Nowość
 
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZĘŚĆ 1 KWALIFIKACJA HGT.03
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-85-6
cena: 37,80 zł 42,00 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 29.09.2019 Nowość
 
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ I ORGANIZACJA IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH TOM 1
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-49-8
cena: 35,91 zł 39,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 05.04.2014
 
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ II ORGANIZACJA IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH TOM 2
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-56-6
cena: 40,41 zł 44,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 21.02.2015
 
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ III ORGANIZACJA IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH TOM 3
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-61-0
cena: 35,01 zł 38,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 25.12.2015
 
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ IV PODSTAWY TURYSTYKI
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-59-7
cena: 35,91 zł 39,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 12.09.2015
 
PODSTAWY EKONOMICZNE I PRAWNE PODRĘCZNIK DLA UCZNIÓW SZKÓŁ KSZTAŁCĄCYCH W ZAWODZIE TECHNIK HOTELARSTWA
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-19-11
cena: 32,98 zł 36,65 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 23.03.2008
 
PODSTAWY EKONOMII PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU:TECHNIK AGROBIZNESU TECHNIK ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOWEGO TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI TECHNIK WETERYNARZ
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 83-86331-81-X
cena: 26,37 zł 29,30 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 13.10.2012
 
PRACOWNIA GASTRONOMICZNA CZĘŚĆ 1 REPETYTORIUM ĆWICZENIA PRAKTYCZNE KWALIFIKACJA HGT.02. PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE DAŃ
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-88-7
cena: 40,41 zł 44,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 07.03.2020 Nowość
 
PRACOWNIA HOTELARSKA CZ.1 ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA TG.12. PLANOWANIE I REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-83-2
cena: 34,11 zł 37,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 03.03.2019
 
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE
Wydawnictwo: FORMAT A-B
ISBN: 978-83-89184-39-9
cena: 33,21 zł 36,90 zł
(rabat 10 %)
zawiera 5% VAT

z dnia: 18.09.2011
 

 1 
2
Następna strona ] Ostatnia strona ]

Wróć

Koszyk
Twój koszyk jest pusty

Data aktualizacji bazy: 06.04.2020 19:35
książek w bazie: 26815

Naukowa

  Zapraszamy do naszej księgarni internetowej ekonomiczna24.osdw.pl
Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o.

 

Facebook
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.

Licznik

 
Copyright © 2004-2020 Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o. e-mail: info@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.  rss
Uprzejmie informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Pozostawanie na niej oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies. Więcej w polityka prywatności.